Let op: vanaf 1 januari 2014 splitsen wij in
Kerst Koopman Design en Koopman Metaal

Vanaf 1 januari 2014 gaat onze EPS-afdeling verder als zelfstandig bedrijf. Onder de naam Kerst Koopman Design gaan de nieuwe eigenaren Theo ten Kate en Jelle Jan Kroese aan de slag in een gloednieuw pand met een gloednieuw machinepark.

Er verandert nog iets: om duidelijker te communiceren wat de aard van ons bedrijf is, voeren we vanaf nu de naam Koopman Metaal. Deze vlag dekt volgens ons de lading beter en is - net als Wettersnijer - een geregistreerde handelsnaam van Kerst Koopman BV.

Kort samengevat: voor EPS en piepschuim objecten gaat u naar Kerst Koopman Design, voor alle andere werkzaamheden naar Koopman Metaal. 


Bekijk nu de nieuwe website van Kerst Koopman Design

Bekijk onze nieuwe website

 Om naar de nieuwe website te gaan kunt u hier klikken.


 

Kerst Koopman BV: al meer dan 40 jaar ervaring

 In 1972 zijn we begonnen met kunststof meubels en plantenbakken, vandaag de dag leveren we een diverse reeks producten aan een even divers klantenbestand. Met onze ruime ervaring in ontwerp, meedenken en productie zijn wij hét adres voor het realiseren van uw ideeën. U kunt bij ons terecht voor eindproducten maar ook voor halffabrikaten of andere industriële vraagstukken.

Sinds de jaren '90 produceren we onder de merknaam  Superline hoogwaardige roestvaststalen plantenbakken en interieurproducten. Door een internationaal netwerk van dealers staan Superline plantenbakken nu over de hele wereld verspreid, van het Antonius Ziekenhuis te Sneek tot op Dubai Airport.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze produkten en diensten komt onder andere door het feit dat we nagenoeg alle disciplines - van ontwerp tot plaatsing - in huis hebben. De productieketen wordt doorgaans niet verstoord door tussentijds transport, opslag of bewerking door derden.

 • Ontwerp- en tekenwerk
 • Plaatbewerking
  lassen, kanten, knippen
 • Verspaning
  boren, tappen, frezen, draaien, zagen
 • Spuiten en Coaten
 • Watersnijden
 • Houtbewerking
  Freeswerk
 • Schuren, slijpen en borstelen
 • Transport
 • Montage en plaatsing

Kerst Koopman Facebook Kerst Koopman Twitter


RVS plantenbakken 'Superline'


EPS-interieur objecten

Kerst Koopman BV
Roodhemsterweg 7
8651 CV IJlst
tel +31(0)515-416363
fax +31(0)515-531518
info@kerstkoopman.nl
KvK Noord Nederland: 010 389 81
BTW nr: NL 8091.31.237.B01
Lid NWB en Metaalunie