Kerst Koopman Design

Vanaf 1 januari 2014 is Kerst Koopman Design niet langer een afdeling van Kerst Koopman BV maar een zelfstandig bedrijf. Er is geïnvesteerd In een gloednieuw machinepark en we werken in een net zo gloednieuw bedrijfspand.

Kerst Koopman Design
Pikpôllewei 34/b
8651 EM  IJlst
telefoon: 0515 - 53 33 02  

EPS piepschuim stoel Wij maken, met behulp van verschillende machines, de meest uiteenlopende vormen en objecten uit grote EPS blokken. Als het nu gaat om grote promotieletters of een blow-up van een detail, alles is mogelijk met dit materiaal. Daarnaast is het EPS ook nog eens 100% recyclebaar, wat het materiaal duurzaam maakt.

 Piepschuim/eps meubelDoor het gebruik van deze techniek in combinatie met EPS zijn vormen en afmetingen, die normaal veel te complex of niet te maken waren, nu opeens wel realiseerbaar. Naast het snijden hebben wij een speciale "hotspray", een polyurea coating, welke sterkte aan het materiaal geeft.
EPS is te krijgen in verschillende soorten densiteiten, maar het materiaal blijft kwetsbaar. Wij kunnen het EPS coaten met polyurea om deze vervolgens in een kleur na keuze af te spuiten. Dit geeft een sterk en mooi afgewerkt geheel. 

Naast het coaten zijn er nog vele extra toepassingen voor het materiaal te bedenken. Zo is het ook mogelijk om het EPS te voorzien van RVS, stalen, houten en kunststof accessoires of verbindingen

Spreekt de techniek en materiaal u aan of heeft u vragen? Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u advies te geven.

 

EPS Piepschuim plantenbakken

 

EPS meubels

EPS piepschuim meubel

EPS objecten

EPS objecten
EPS...

EPS standbouw

EPS standbouw
EPS standbouw

Kerst Koopman BV
Roodhemsterweg 7
8651 CV IJlst
tel +31(0)515-416363
fax +31(0)515-531518
info@kerstkoopman.nl
KvK Noord Nederland: 010 389 81
BTW nr: NL 8091.31.237.B01
Lid NWB en Metaalunie